Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

La Llagosta dona 3.150 quilos d’aliments durant el Gran Recapte

El Gran Recapte d’Aliments 2017 s’ha saldat a la Llagosta amb 3.150 quilos d’aliments recollits. La xifra és lleugerament inferior a la registrada l’any passat (3.476 quilos). La ciutadania de la Llagosta va poder fer les seves aportacions divendres i dissabte als supermercats Sorli, Dia i Caprabo. Aquesta iniciativa del Banc d’Aliments de Catalunya comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. Voluntaris de Rems i de l’associació el Far Servei Social Protestant van ser els encarregats de recollir les donacions. En concret, durant els dos dies, 36 voluntaris han col·laborat amb el Gran Recapte d’Aliments a la nostra localitat.

Rems va recollir 1.700 quilos d’aliments als supermercats Dia i Sorli i el Far, 1.450 al Caprabo. Totes les donacions es destinaran a famílies necessitades de la Llagosta. A més, Rems ha rebut 5.000 quilos d’aliments aportats a altres poblacions per completar la xifra que li correspon al nostre municipi en funció del nombre de persones usuàries del banc d’aliments que gestiona aquesta entitat local.

D’altra banda, també en el marc del Gran Recapte d’Aliments 2017, l’Institut Marina ha recollit 152 paquets amb diversos aliments, aportats per la seva comunitat educativa.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies