Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia derrota el Castelldefels (3-1)

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia s’ha imposat avui al Castelldefels per 3 a 1. El conjunt que entrena Javier Ruiz, que tenia diverses baixes, ha fet un bon partit davant d’un rival que no li ha posat les coses gens fàcils.

Al minut 3, Sonia Blanco ha evitat que les visitants s’avancessin al marcador amb una bona acció defensiva i amb la portera, Clàudia, ja batuda. La mateixa Sonia Blanco ha fet l’1 a 0 al minut 4 després d’una bonica jugada d’Alba.

Al minut 6, Clàudia ha intervingut encertadament davant d’un xut que anava a porteria. A falta de 27 segons per al descans, Sonia Blanco ha tingut una ocasió molt clara, però no ha pogut superar la portera visitant, que ha fet un gran partit.

Als 26 segons de la segona part, Domi ha aprofitat l’única errada destacada de la portera del Castelldefels per marcar el 2 a 0. Poc després, Ainoa ha tingut el 3 a 0, que ha evitat la portera visitant.

Al minut 2, el Castelldefels ha aconseguit el 2 a 1 en una jugada de contracop. Entre els minuts 5 i 7, Sonia Ancosta, en dues ocasions, i Villa, en una, han pogut marcat, però, novament, ha intervingut amb encert la portera del Castelldefels. Al minut 7, els àrbitres han expulsat amb vermella directa una jugadora visitant. La Concòrdia ha aprofitat la superioritat momentània per sentenciar el partit amb un gol de Sònia Ancosta al minut 8. El marcador ja no s’ha tornat a moure, encara que els dos equips han disposat d’alguna ocasió clara.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i, després, la Concòrdia anirà a la pista del Vallirana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies