Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense suma un nou triomf contra el Montsant Sala 5

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha derrotat aquesta tarda el Montsant Sala 5 per 6 a 3. Els llagostencs han estat superiors als seus rivals, sobretot a la segona part, i han sumat un nou triomf.

La primera part ha estat força igualada amb ocasions de gol per als dos equips. Al minut 7, David Martín ha marcat l’1 a 0. Al minut 12, Javi ha evitat l’empat. Marc ha enviat una pilota al travesser al minut 18.

Només començar la segona part, Javi ha tornat a intervenir amb encert per evitar l’empat. Al minut 2, David Martín ha fet dos gols i ha donat tranquil·litat al seu equip. Carlos ha marcat el 4 a 0 al minut 7. Els visitants han fet el 4 a 1 dos minuts després. Carlos ha posat el 5 a 1 al marcador al minut 10. Tot semblava sentenciat. Els llagostencs han disposat d’ocasions molt clares, però el porter visitant ha evitat els gols. El Montsant ha fet dos gols seguits i ha posat una mica d’emoció al marcador fins que, al minut 19, Álex Pérez ha fet el definitiu 6 a 3.

El proper cap de setmana, no hi haurà competició. Els llagostencs tancaran posteriorment l’any amb un partit a la pista de l’Alta Segarra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies