Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Castelldefels
El CD la Concòrdia ocupa la sisena posició de la Segona Divisió estatal, amb 16 punts, a tres dels dos equips que encapçalen ara el grup, l’Hispanic Torrent i el Palau. El Teldeportivo és tercer amb 18 punts; l’Eixample, quart amb 17 i l’Alacant, cinquè amb 16. Diumenge, la Concòrdia rebrà la visita del Castelldefels, que és el setè classificat amb 14 punts i que ve de perdre per 0 a 8 contra l’Hispanic Torrent. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 12 h.

FS Unión Llagostense A  – Montsant Sala 5
El FS Unió Llagostense A reprèn la competició després de dues setmanes sense competir. Els llagostencs ocupen el sisè lloc de la Nacional Catalana amb 13 punts, els mateixos que el quart, el Padre Damián Sagrados Corazones; el cinquè, el Borges; i el setè, el Betània Patmos Barcelona. El proper duel de l’equip llagostenc serà contra el Montsant Sala 5, que és últim classificat amb quatre punts.  El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense B  – Bigues i Riells
El FS Unión Llagostense B, que ocupa l’onzè lloc de la Primera Nacional amb vuit punts, rebrà dissabte al CEM El Turó, a les 19 h, el Bigues i Riells, que és tercer amb 18 punts.

HANDBOL
Vilamajor – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag és l’antepenúltim classificat al grup A de la Tercera Catalana amb 4 punts. La propera jornada anirà a la pista del Vilamajor, que és setè amb 10 punts.

Joventut Handbol masculí – Esplais
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa el setè lloc de la Tercera Catalana, grup B, amb nou punts, empatat amb el BCN Sants. El seu proper compromís serà dissabte contra l’Esplais, que és segon amb 15 punts. El partit es jugarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 20.30 h.

Joventut Handbol femení – Tarragona
El sènior femení del Joventut Handbol segueix quart classificat de la Primera Catalana, grup A, amb vuit punts, empatat amb el cinquè, l’Ascó-Móra. El proper duel serà dissabte contra el Tarragona, que és tercer amb deu punts, al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.30 h.

FUTBOL
CE la Llagosta – Cabrils B
El CE la Llagosta ha baixat fins a la sisena posició al grup 6 de la Quarta Catalana amb 14 punts i empata amb el cinquè, el Cabrils B. Precisament, aquest conjunt serà el rival d’aquest diumenge dels llagostencs al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

Molletense – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias se situa ara en tercera posició de la Segona Divisió, grup Sud, amb 22 punts, a dos del segon, el Mataronesa, i a cinc del líder, el Pomar. El proper cap de setmana, els de la nostra localitat jugaran al camp de la Molletense, que ocupa l’onzè lloc de la classificació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies