Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebra un nou intercanvi cultural i la seva assemblea anual

La Casa de Andalucía té aquest cap de setmana una agenda força atapeïda. Un intercanvi cultural, l’assembla anual i el vi d’honor al soci són les activitats programades.

El Centre Cultural acollirà dissabte a la tarda, a partir de les 19 h, un nou intercanvi cultural. En aquesta ocasió, la Casa de Andaucía ha convidat al Centro Cultural Andaluz Perro Paterna de Barcelona. Com és habitual, l’acte també comptarà amb l’actuació dels quadres de ball de l’entitat, Algarabía, Azahar, Al Alba i Meritxell.

Diumenge al matí, se celebrarà l’assemblea ordinària de l’entitat, que es realitzarà al Centre Cultural. En acabar, al voltant de les 12 h, tindrà lloc el tradicional Vi d’honor al soci. Actualment, unes 60 persones formen la massa social de la Casa de Andalucía de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies