Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Tot a punt per al Gran Recapte d’Aliments 2017

El Gran Recapte d’Aliments 2017 es farà aquest divendres i dissabte amb l’organització del Banc d’Aliments de Catalunya. A la Llagosta, la ciutadania podrà fer les seves aportacions als supermercats Sorli, Dia i Caprabo. Voluntaris de Rems i del Far s’encarregaran de recollir les donacions. Els productes que es recomana portar són cereals per a infants, cacao en pols, sucre, galetes i productes nadalencs, entre d’altres.

Aquesta serà la novena edició del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya, que porta per lema Tones de voluntat. L’objectiu de la iniciativa és contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones en situació de pobresa en un aspecte de cabdal importància com és l’alimentació. En aquests moments, els Bancs d’Aliments atenen 209.441 persones arreu de Catalunya.

L’any passat, el Gran Recapte d’Aliments es va saldar a la Llagosta amb 3.476 quilos recollits. Voluntaris de l’entitat Rems i de la Iglesia Evangélica es van fer càrrec de recollir les donacions. El Gran Recapte va estar coordinat a la nostra localitat per l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies