Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

L’Institut Marina acull professorat participant al projecte Erasmus + GoFor

L’alcalde mostra al professorat el llibre Mirades.

L’Institut Marina de la Llagosta ha rebut a un grup de professors i professores procedents dels centres participants al projecte Erasmus + GoFor en el qual pren part el centre de la nostra localitat. Els mestres han realitzat aquest matí una visita per diferents espais de la Llagosta acompanyats per l’alcalde, Óscar Sierra.

Al nou projecte d’Erasmus que compta amb participació de l’Institut Marina, prenen part centres de Secundària de França, Alemanya, Estònia i Turquia. Tant ahir com avui, el professorat ha mantingut diverses reunions per preparar el treball que farà amb l’alumnat i els diferents intercanvis que es realitzaran durant els dos anys que dura el projecte. Demà, el grup farà una visita cultural per Barcelona.

Raquel Abad, professora d’anglès de l’Institut Marina, ha explicat que per al centre “suposa un intercanvi de bones pràctiques a nivell professional i, a banda, oferim al nostre alumnat la possibilitat de sortir fora, de conèixer altres cultures, de trencar estereotips, de parlar anglès i altres idiomes,…”. Maureen Kompa, professora vinguda d’Alemanya ha comentat que aquestes reunions serveixen per “posar en comú els coneixements que tenen els nostres alumnes i preparar la feina que farem aquests dos anys, a més d’ajudar-los a parlar, escriure i llegir en altres llengües estrangeres”.

A la Llagosta, l’alcalde els ha mostrat el Centre Cultural, el Complex Esportiu Municipal El Turó, Can Baqué i l’Ajuntament. A més, han visitat l’empresa més antiga de la Llagosta, Vins i caves Boreal. En finalitzar el recorregut, els mestres han rebut un exemplar del llibre Mirades: La Llagosta: passat, present i futur.

Per a l’alcalde de la Llagosta, “gràcies a l’Institut Marina i la seva participació al projecte Erasmus, es posa la Llagosta al mapa. És un projecte molt enriquidor per als alumnes, els professors i, també, per al nostre municipi”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies