Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Avui se celebra el ple ordinari del mes de novembre de l’Ajuntament de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda el ple ordinari del mes de novembre. Un dels punts destacats de l’ordre del dia serà la pressa de possessió de la regidora del grup municipal d’ICV-EUiA Meritxell Carbonell Guerrero. L’edil substituirà Jordi Alonso, que va renunciar a la seva acta de regidor al ple extraordinari celebrat el 10 d’octubre. Alonso feia deu anys que era regidor a l’Ajuntament de la Llagosta.

Al ple d’aquesta tarda es proposarà, per a la seva votació, el manifest impulsat per l’Ajuntament de la Llagosta amb motiu del Dia Internacional contra la violència vers les dones. El text es va llegir el 24 de novembre, durant l’acte que es va realitzar al Centre Cultural en memòria de les 47 dones assassinades aquest any a Espanya.

A la sessió plenària d’avui, també es donarà compte dels diversos informes econòmics trimestrals adreçats al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques. El ple acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes i serà retransmès en directe per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal, a través del 100.4 de la FM i del canal d’internet d’aquesta emissora.

Publicitat

Publicitat

Més notícies