Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Viejas Glorias goleja el Pla d’en Boet i se situa en tercera posició

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el Pla d’en Boet B per 6 a 0. Cristian va marcar tres gols i Félix, José Castillo i Carmona, un cadascun. El Viejas Glorias se situa ara en tercera posició a la classificació amb 22 punts, a dos del segon, el Mataronesa, i a cinc del líder, el Pomar. No obstant això, als llagostencs encara els han de sumar quatre punts dels dos partits que tenien pendents. El Comitè de Competició ja ha decidit donar-los per guanyat un dels partits, mentre que l’altre acabarà definitivament en empat. Així, en el moment que es reculli aquesta circumstància a la classificació, el Viejas Glorias sumarà 26 punts.

El proper cap de setmana, els de la nostra localitat jugaran al camp de la Molletense contra l’onzè classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies