Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Derrotes dels sèniors masculí i femení del Joventut Handbol la Llagosta

El sènior masculí i el femení del Joventut Handbol la Llagosta van trencar la ratxa de tres victòries seguides amb una derrota cadascun el cap de setmana passat. El sènior masculí va perdre diumenge a la pista del Fornells per 25 a 23. El conjunt llagostenc ocupa el setè lloc de la Tercera Catalana, grup B, amb nou punts, empatat amb el BCN Sants. El seu proper compromís serà dissabte contra l’Esplais, que és segon amb 15 punts. El partit es jugarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 20.30 h.

Per la seva part, el sènior femení va caure diumenge a la pista del Tortosa per 33 a 28 en el primer partit de la segona volta del campionat. Les llagostenques continuen quartes classificades de la Primera Catalana, grup A, amb vuit punts, empatades amb les cinquenes, l’Ascó-Móra. El proper duel serà dissabte contra el Tarragona, que és tercer amb deu punts, al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies