Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Avui comença la Setmana Cultural del Casal d’Avis de la Llagosta

El Casal d’Avis inicia avui la seva Setmana Cultural. Fins diumenge, la gent gran de la nostra localitat podrà participar a les activitats programades per l’Ajuntament i l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de la nostra localitat.

Aquesta tarda, a partir de les 17 h, es portarà a terme una xerrada sota el títol Ser gran al segle XXI. Què volem les persones grans? Què espera la societat de nosaltres? L’activitat es desenvoluparà al Casal d’Avis.

Dimecres, tindrà lloc una sortida cultural a Tarragona. Aquest dia es visitarà el Museu del Port de Tarragona, es farà un passeig en vaixell i un dinar a base de productes del mar.

Dijous, se celebrarà la Tarda musical. La proposta consistirà en un petit recorregut per la música i les cançons tradicionals dels pobles d’Espanya. L’audició musical començarà a les 17 h i anirà acompanyada d’un visionat d’imatges.

La Setmana Cultural del Casal d’Avis acabarà diumenge, 3 de desembre, a patir de les 17 h, amb un ball amb música en directe. Aquesta activitat està organitzada per l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de La Llagosta. En aquest cas, hi haurà una entrada de tres euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies