Diumenge, 01 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Eixample – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el sisè lloc a la Segona Divisió espanyola amb 15 punts, empatat amb el cinquè, el Teldeportivo. A més, està a tan sols un punt del líder, l’Eixample, que empata amb les segones, Palau; les terceres, Alacant; i les quartes, Futsal Hispanic de Torrent. El proper duel de les llagostenques serà demà a la pista del líder

FS Unión Llagostense A
Descansa.

FS Unión Llagostense B  – Escola Pia Santa Anna Mataró
El FS Unión Llagostense B ocupa l’onzè lloc, que és el quart lloc per la cua, a la Primera Nacional amb vuit punts. L’equip llagostenc disputarà demà dissabte el partit de la jornada 4, que és contra l’Escola Pia Santa Anna Mataró al CEM El Turó a les 19 h. El conjunt maresmenc és sisè classificat amb 13 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Vendrell
L’Handbol Club Vallag ha baixat fins al desè lloc de la Tercera Catalana, grup A, amb quatre punts. El proper compromís dels llagostencs serà contra el Vendrell, que ocupa el novè lloc amb sis punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo demà dissabte a les 17.30 h.

Fornells – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha pujat fins al cinquè lloc de la Tercera Catalana, grup B, amb nou punts, empatat amb el sisè, el Poblenou C. El proper partit dels llagostencs serà a la pista del Fornells, que ocupa el quart lloc amb 12 punts.

Tortosa – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol ocupa el quart lloc a la Primera Catalana, grup A, amb vuit punts, empatat amb les terceres, el Tarragona. El proper duel serà el cap de setmana a la pista del Tortosa, que ocupa el segon lloc amb onze punts. Al partit de la primera volta, el Tortosa va guanyar les llagostenques per 31 a 32.

FUTBOL
Martorelles – CE la Llagosta
El CE la Llagosta ha baixat fins a la cinquena posició de la Quarta Catalana, grup 6, amb 13 punts, que són els mateixos que suma el quart, l’Alella. Diumenge, els llagostencs jugaran al camp del Martorelles, que és tercer amb 16 punts.

CD Viejas Glorias – Pla d’en Boet B
El CD Viejas Glorias ocupa el quart lloc de la Segona Divisió, grup Sud, amb 19 punts, tot i que encara arrossega dos partits pendents. El proper compromís dels llagostencs serà demà dissabte contra el Pla d’en Boet B, que és onzè amb 10 punts. El duel tindrà lloc a partir de les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies