Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Onze membres del Club Patí la Llagosta participen en un torneig a Bigues i Riells

Una de les delegacions del Club Patí. Fotografia: Twitter CP la Llagosta.

Onze membres del Club Patí la Llagosta van participar a la quarta edició del Trofeu Bigues i Riells, que va celebrar el cap de setmana el Club Patinatge Artístic Bigues i Riells. La delegació llagostenca va tenir més representació en la categoria Iniciació B amb el 5è lloc de Lucía Muñoz; el 12è de Lidia Gironella; el 14è de Carla Leyva; el 15è de Derek Martínez; el 23è d’Ariadna Calvo; i el 24è de Georgina Maestra. També van participar en Iniciació C, Nekane Jiménez (11a classificada) i Avril Muñoz (17a); en Iniciació D, Ainhoa Mairele (7a); i en Iniciació E, Aina Ayuso (10a) i Aitana Donoso (12a).

D’altra banda, set membres del Club Patí la Llagosta participaran al Trofeu Internacional que organitza el Club Patinatge Artístic Arenys de Munt, que tindrà lloc el 8 i 9 de desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies