Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

Un grup d’autors locals publicarà un llibre amb relats curts al desembre

Un grup d’autors locals publicarà un llibre de relats curts a meitats del desembre, Barricadas de papel y tinta. La Llagosta. Volumen 1. Els autors locals van decidir fa mesos la publicació d’un llibre conjunt després de reunir-se durant la Diada de Sant Jordi a la Llagosta, gràcies a la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta.

El llibre, que encara està per acabar, ha estat escrit pels llagostencs Feli García, José Ramón Vera, Maite Bonilla, Norberto Tito, Paquita Pedrós, Pepe Ramos i Samuel Ramos. També han participat els autors barcelonins Genoveva Gutiérrez i Sergio Bonavida Ponce. A més, el pròleg del llibre anirà a càrrec de Conchi Fernández, responsable dels tallers de la Biblioteca de la Llagosta. “Són històries curtes i cada autor té llibertat per escriure-les en el gènere que més còmode se senti i tots tenen com a nexe d’unió la Llagosta”, explica el portaveu del grup d’autors, Samuel Ramos, que remarca que hi haurà relats i poesies.

A banda de la publicació del llibre, el grup d’autors treballa en la creació d’una entitat local amb gran part d’aquests. Ara per ara, l’associació està en tràmits de registre i rebrà el nom d’Asociación Resistencia Literaria. “L’objectiu és fer activitats plegats per seguir promocionant la cultura la nostra localitat, entre d’altres”, remarca Ramos, que serà el president. La resta de membres de l’entitat seran Feli García, José Ramón Vera, Maite Bonilla, Paquita Pedrós, Pepe Ramos, Samuel Ramos i Sergio Bonavida Ponce.

Publicitat

Publicitat

Més notícies