Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

EUiA celebrarà demà dijous una xerrada-debat contra la violència masclista

L’Agrupació Local d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) celebrarà demà dijous una xerrada-debat contra la violència masclista a càrrec de l’advocada Olaya Lourdes Checa, que és responsable de l’àrea de la Dona d’Esquerra Unida i Alternativa i membre de la coordinadora de Catalunya en Comú. L’acte tindrà lloc a la seu local d’EUiA, que se situa al número 19 del passeig del Pintor Sert, a les 19 h.

L’activitat començarà amb la lectura d’un manifest a càrrec de la regidora d’ICV-EUiA Virgínia Jiménez i, tot seguit, es farà la xerrada debat amb Olaya Lourdes Checa, que donarà la seva visió sobre els aspectes legals per combatre la violència masclista.

Aquesta xerrada-debat coincideix aquesta setmana amb la celebració, dissabte, del Dia internacional contra la violència vers les dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies