Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Empat de mèrit del Viejas Glorias contra el líder, el Pomar, (2-2)

El Club Deportivo Viejas Glorias va assolir un empat de mèrit diumenge al camp del líder, el Pomar, (2-2). Els llagostencs van presentar-se a Badalona amb moltes baixes, però van plantar cara al primer classificat de la Segona Divisió de veterans, grup Sud.

A la primera part, el Pomar va avançar-se als primers compassos del joc. Abans del descans, el Viejas Glorias va demanar un penal per una clara falta dins de l’àrea que l’àrbitre no va assenyalar. Tot i això, a la represa, el conjunt de la nostra localitat va ser superior i en els primers deu minuts Adri va capgirar el resultat amb dos gols. A les acaballes del duel, l’àrbitre va assenyalar un penal a favor del Pomar, que finalment va deixar el marcador en empat.

El Viejas Glorias ocupa el quart lloc amb 19 punts, tot i que encara arrossega dos partits pendents. El proper compromís dels llagostencs serà dissabte contra el Pla de Boet B, que és onzè amb 10 punts. El duel tindrà lloc a partir de les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies