Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Triplet de victòries seguides dels sèniors masculí i femení del Joventut Handbol

Triplet de victòries seguides del sènior masculí i del femení del Joventut Handbol la Llagosta. Els dos equips absoluts del club llagostenc han anat de la mà en les tres darreres jornades amb importants triomfs per situar-se en la part alta de les seves respectives lligues.

El sènior masculí va imposar-se diumenge davant de la seva afició contra el Sant Llorenç-Sant Feliu per 29 a 20. El conjunt dirigit per Marc Puig puja fins al cinquè lloc de la Tercera Catalana, grup B, amb nou punts, empatat amb el sisè, el Poblenou C. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Fornells, que ocupa el quart lloc amb 12 punts.

Pel que fa al sènior femení, va guanyar a domicili contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac per 20 a 25. Les llagostenques van signar en la darrera jornada de la primera volta del campionat una nova victòria que permet consolidar el quart lloc a la Primera Catalana, grup A, amb vuit punts, empatades amb les terceres, el Tarragona. El proper duel serà el cap de setmana a la pista del Tortosa, que ocupa el segon lloc amb onze punts. Al partit de la primera volta, el Tortosa va guanyar a les llagostenques per 31 a 32.

Publicitat

Publicitat

Més notícies