Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El Mercat Medieval d’aquest any ha ambientat durant tres dies el passeig de l’Onze de Setembre

Una taverna, un ferrer treballant, atraccions infantils manuals, trobadors, herbes remeieres, mels, formatges,… Tot això ha servit per ambientar el Mercat Medieval de la Llagosta que ha acollit el passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre des de divendres a la tarda fins ahir al vespre.

Durant els tres dies, molts veïns i veïnes de la nostra localitat han passejat pel Mercat Medieval, han mirat com treballaven els artesans, han comprat productes de tot tipus, han menjat a la taverna medieval i han gaudit amb la música dels trobadors que animaven l’esdeveniment.

El canvi de dates del Mercat Medieval, fins ara se celebrava a l’octubre, sembla que ha afavorit la presència d’un major nombre de parades. Enguany, n’han estat una quarantena les que s’han instal·lat al passeig en una activitat organitzada per l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies