Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Policia Local de la Llagosta troba una plantació de marihuana en una nau del Polígon industrial

La Policia Local de la Llagosta va trobar la matinada de dimecres una plantació de marihuana en una nau del Polígon industrial de la Llagosta. Sobre les 3.30 hores, una patrulla que feia una ronda de vigilància pel Polígon industrial va observar que en una nau hi havia una persiana mig aixecada. En comprovar si la persiana estava forçada, els agents van veure dos cadenats trencats. Sota la sospita que s’estigués produint un robatori, els agents van accedir a l’interior de la nau, on no hi havia ningú. En una sala, van trobar unes 250 plantes de marihuana en diferents fases de creixement. En una altra sala, s’estaven fent instal·lacions per tal preparar-la per al cultiu. La nau, que és un soterrani, disposava d’il·luminació artificial amb llums incandescents, recirculadors d’aire, sistemes d’extracció i climatització.

En un primer moment, els Mossos d’Esquadra van detenir a la persona que havia llogat la nau, que està situada al carrer de Vic, però va quedar en llibertat després de prestar declaració. La investigació del cas està ara en mans dels Jutjats de Mollet del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies