Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El Joventut Handbol presenta els seus equips al CEM El Turó

El Joventut Handbol La Llagosta va fer dissabte, al Complex Esportiu Municipal El Turó, la presentació de tots els seus equips d’aquesta temporada 2017-2018. El club compta amb un total de tretze equips i prop de 200 esportistes entre jugadors i tècnics.

En concret, el Joventut Handbol té aquesta temporada un prebenjamí mixt, un benjamí masculí, un aleví masculí, un aleví femení, un infantil masculí, un infantil femení, dos cadets masculins, un cadet femení, dos juvenils masculins, un sènior masculí i un sènior femení. Tots els equips participen a les competicions federades de la Federació Catalana d’Handbol o del Consell Esportiu del Vallès Oriental.

Tot i que el club manté el nombre de jugadors i jugadores, enguany no han pogut assolir la fita de tenir un equip tant masculí com femení a totes les categories. El director esportiu del Joventut Handbol, Xavi Canalejas, ha explicat que aquesta temporada, sobretot en categoria femenina, han optat per fer equips més amplis: “en comptes de tenir equips tan limitats, amb poques jugadores, hem optat per tenir menys equips amb prou personal, creiem que així guanyem també en qualitat“.

L’acte de presentació va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort; de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i del regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

L’esdeveniment va servir per retre reconeixement als equips que la temporada passada van assolir èxits esportius defensant la samarreta del Joventut Handbol, fer les fotografies oficials de tots els conjunts i donar a conèixer, al públic assistent, els jugadors i jugadores que formen part de l’entitat. També es va reconèixer als esportistes de l’entitat que van proclamar-se Campions d’Espanya defensant la samarreta de la Selecció Catalana.

Durant l’acte, es van recollir productes d’higiene personal, que l’entitat local Rems farà arribar a les persones més necessitades de la nostra població. Des del Joventut Handbol la Llagosta, consideren molt positiva la quantitat de material recollida.

Publicitat

Publicitat

Més notícies