Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Sabadell
El CD la Concòrdia ocupa la tercera posició amb 14 punts, a dos del líder, l’Eixample, i a un del segon classificat, l’Alacant. Demà dissabte, rebrà la visita del Sabadell, que és el penúltim classificat amb només tres punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a partir de les 16.30 h.

FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A descansa.

Les Botigues de Sitges – FS Unión Llagostense B 
El FS Unión Llagostense B, que ocupa l’onzè lloc amb set punts de la Primera Nacional, visitarà diumenge la pista de les Botigues de Sitges, que és setè amb deu punts.

HANDBOL
Vilanova – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa el novè lloc de la Tercera Catalana, grup A, amb quatre punts, empatat amb el desè, el Vendrell. El proper compromís del Vallag serà demà dissabte a la pista del Vilanova, que és setè amb vuit punts i ve d’empatar a la pista de l’Ascó (33-33).

Joventut Handbol masculí – Sant Llorenç-Sant Feliu
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta és sisè al grup B de la Tercera Catalana amb set punts. El proper duel serà contra el Sant Llorenç-Sant Feliu, que és setè amb sis punts, diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

Llavaneres-Caldes d’Estrac – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol ocupa el quart lloc amb sis punts, empatat amb el tercer, Tarragona, i el cinquè, l’Ascó-Móra. El proper compromís de les llagostenques serà el darrer partit de la primera volta de la competició contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac diumenge.

El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà la presentació de la temporada aquest dissabte al CEM El Turó a partir de les 19 h.

FUTBOL
CE la Llagosta – Ametlla
El CE la Llagosta és el quart classificat al grup 6 de la Quarta Catalana amb 13 punts, empatat amb el tercer, el Masnou. El proper compromís dels llagostencs tindrà lloc contra l’Ametlla, que és setè amb nou punts i ve de guanyar el líder, el Martorelles, amb una golejada per 6 a 2. El partit es jugarà diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 18.30 h, perquè, a partir de les 16 h, el club llagostenc celebrarà la presentació del futbol base 2017-2018.

Pomar – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és quart al grup Sud de la Segona Divisió amb 18 punts i està a cinc del líder, el Pomar. El conjunt badaloní és el proper rival dels llagostencs. L’enfrontament tindrà lloc a Badalona diumenge a les 10 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies