Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

La Fira Medieval se celebra a partir d’avui divendres i fins diumenge

La Fira Medieval de la Llagosta se celebrarà a partir d’avui divendres i fins diumenge. En aquesta nova edició, la fira durarà tres dies en comptes de dos com en edicions anteriors. A més, té lloc al novembre i no a l’octubre com a l’any passat. Les parades estaran instal·lades al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre a partir d’aquesta tarda, a les 17 h, i al llarg del dia de dissabte i diumenge.

Durant els tres dies s’hi podran trobar plantes medicinals, joguines artesanes, bijuteria, roba i productes d’alimentació. A més, hi haurà tallers infantils, exposicions, teatre al carrer, contacontes, lluites medievals i un campament medieval.

Publicitat

Publicitat

Més notícies