Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Colla Gegantera organitzarà diumenge la Zumba Gegant per la Marató de TV3

La Colla Gegantera de la Llagosta ja ho té tot enllestit per celebrar diumenge la Zumba Gegant solidària 2017. L’acte servirà per recaptar diners per a la Marató de TV3. La festa tindrà lloc al matí a la plaça de la Sardana. L’aforament per participar en aquesta activitat és de 500 persones. El donatiu és de sis euros. Per als infants de fins a 12 anys, el donatiu és de tres euros.

La jornada solidària començarà a les deu del matí amb una exhibició de l’Escola Okinawa Team. Mitja hora més tard, es farà una actuació de Bollywood a càrrec de l’Associació Arts Humanes Bollywood de Santa Perpètua de Mogoda. La màster class de Zumba tindrà lloc a les onze del matí, amb setze monitors i monitores sobre de l’escenari. També hi haurà servei preventiu d’assistència mèdica amb la infermera Gloria González.

Per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a malalties infeccioses, també es portaran a terme altres activitats. Com en anys anteriors, l’Esplai Dijoc realitzarà tallers infantils, per un euro; i El Taller d’Ideo MJ oferirà pinta-cares solidaris, per tres euros. Els organitzadors també comptaran amb la col·laboració del Foto-Club la Llagosta i DJ Music.

Publicitat

Publicitat

Més notícies