Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El Joventut Handbol presentarà demà dissabte els 13 equips de la temporada 2017-2018

El Joventut Handbol la Llagosta farà la presentació oficial de la temporada 2017-2018 aquest dissabte al CEM El Turó. El club té enguany 13 equips amb prop de 200 esportistes entre les estructures femenina i masculina.

L’acte tindrà lloc a partir de les 19 h amb la desfilada de cadascun dels equips i cos tècnic de l’entitat. A més, es retrà homenatge a alguns dels equips de la campanya passada. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor d’Esports, Jordi Jiménez; el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort; i la junta directiva de l’entitat encapçalada per la seva presidenta, Elsa Flórez.

En l’acte, el club farà una recollida solidària de productes higiènics, com ara sabó, bolquers i raspalls de dents, entre altres, que aniran destinats a l’Associació de Voluntariat Rems.

Publicitat

Publicitat

Més notícies