Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El CE la Llagosta farà diumenge la presentació oficial

El Club Esportiu la Llagosta celebrarà la presentació dels equips del futbol base 2017-2018 aquest diumenge a partir de les 16 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. En aquesta campanya, el club llagostenc disposa de deu equips federats i un d’escola amb prop de 150 jugadors. L’estructura del club té totes les categories excepte el cadet i l’infantil.

La presentació començarà amb la desfilada dels equips i continuarà amb les tradicionals fotografies. Tot seguit, s’hi farà un llançament de globus vermells, un berenar i un joc de preguntes sobre el futbol. L’acte acabarà amb la disputa del partit del primer equip contra l’Ametlla a partir de les 18.30h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies