Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Estefa Jémez, tercera millor jugadora de futbol sala de Catalunya de la temporada passada

L’esportista llagostenca Estefa Jémez ha estat designada com a tercera millor jugadora de futbol sala de Catalunya de la temporada 2016-2017. El jurat de la sisena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català es va reunir dilluns i, juntament amb els vots dels clubs i dels federats, va fer públic quins són els guanyadors de l’edició d’enguany.

Estefa Jémez optava al premi juntament amb les jugadores de l’Esplugues Berta Velasco, que ha estat la guanyadora, i Helena Roig, que ha estat segona. Estefa Jémez tenia com a mèrits haver estat una de les jugadores punteres del Palau durant la temporada passada. L’esportista llagostenca va ser subcampiona del grup 2 de la Segona Divisió espanyola de futbol sala femení i va disputar la promoció d’ascens a la Primera Divisió. També va ser habitual en les convocatòries de la selecció catalana absoluta i va participar en diferents partits internacionals. La Federació Catalana de Futbol lliurarà els premis el 20 de novembre durant la sisena Gala de les Estrelles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies