Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Una maneta de gols del Viejas Glorias contra el Cirera (5-1)

El Club Deportivo Viejas Glorias va imposar-se dissabte contra el Cirera per 5 a 1. Els llagostencs sumen la sisena victòria seguida, tot i que estan a l’espera de rebre els tres punts del partit ajornat per incompareixença del Ciutadella. A més, hi ha un segon partit que encara està pendent de resolució del comitè de la Federació de Veterans Vallès-Maresme al camp del Tirol.

Els llagostencs van dominar contra el Cirera de principi a fi, tot i que al minut cinc van encaixar un gol. A partir d’aquí, el conjunt de la nostra localitat va ser molt efectiu de cara a gol i, abans del descans, ja guanyava per 3 a 1 amb gols de José Naranjo, Cristian López i Cristian Fernández. A la represa, Cristian Fernández va signar el 4 a 1, i un doblet en el seu compte particular, i José Fernández va sentenciar amb el cinquè gol.

Amb la victòria, i encara amb dos partits pendents, el Viejas Glorias ocupa el quart lloc de la Segona Divisió, grup Sud, amb 18 punts, i està a cinc del líder, el Pomar. El conjunt badaloní és el proper rival dels llagostencs. El duel tindrà lloc a Badalona diumenge a les 10 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies