Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Tercera victòria del sènior masculí i del femení del Joventut Handbol

Doblet de victòries dels sèniors masculí i femení del Joventut Handbol la Llagosta. Els dos equips sumen el tercer partit guanyat a les seves respectives competicions.

El sènior masculí va imposar-se a la pista de l’Esplugues C per 32 a 35. Els llagostencs van ser millors a la segona part capgirant l’electrònic. El Joventut Handbol ocupa el sisè lloc de la Tercera Catalana, grup B, amb set punts. El proper duel serà contra el Sant Llorenç-Sant Feliu, que és setè amb sis punts, diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

Pel que fa al sènior femení, va guanyar amb comoditat contra l’últim de la Primera Catalana, grup A, el Ràpid Cornellà (29-25). Les llagostenques ocupen el quart lloc amb sis punts, empatades amb les terceres, Tarragona, i les cinquenes, l’Ascó-Móra. El proper compromís de les llagostenques serà el darrer partit de la primera volta de la competició contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac diumenge.

D’altra banda, el club celebrarà dissabte la presentació oficial dels seus equips al Complex Esportiu Municipal El Turó. La jornada començarà a partir de les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies