Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Daniel Buendía, campió de la Copa Catalunya de judo, i Zarina Kulaeva, bronze

Daniel Buendía, de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta, s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya absoluta de judo, que va tenir lloc dissabte al Pavelló Llars Mundet de Barcelona. L’entitat llagostenca va sumar una segona medalla amb el bronze de Zarina Kulaeva.

Buendía va estrenar la temporada 2017-2018 de la millor manera amb la medalla d’or i guanyant tos els combats per ippon, que és fer caure al rival al tatami amb l’esquena per complet. El llagostenc, que va participar en la categoria de més de 100 quilos, s’ha posat com a repte intentar disputar el Campionat d’Espanya aquesta temporada.

Pel que fa a Zarina Kulaeva, tan sols va cedir en el combat de les semifinals. La judoka del club llagostenc, que ha tornat a competir després d’uns mesos sense fer-ho perquè havia tornat al seu país, Rússia, va competir en la categoria de menys de 57 quilos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies