Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CE la Llagosta venç el Premià de Dalt B amb un gol de penal (2-3)

L’amateur del Club Esportiu la Llagosta va guanyar el Premià de Dalt B (2-3) amb un gol de penal que va transformar David Bernal al tram final del compromís. Els llagostencs ocupen el quart lloc de la Quarta Catalana, grup 6, amb 13 punts, empatats amb el tercer, el Masnou.

El conjunt d’Elifaz García va necessitar avançar-se fins a tres ocasions per guanyar el duel contra l’equip maresmenc. A la primera part, Bernal va marcar el 0 a 1; ja a la segona Joyera va fer l’1 a 2 i, en el tram final, novament Bernal va marcar el definitiu 2 a 3. Abans del tercer gol llagostenc, els locals van fallar una pena màxima.

El proper compromís dels llagostencs tindrà lloc contra l’Ametlla, que ocupa el setè lloc amb nou punts i ve de guanyar el líder, el Martorelles, amb una golejada per 6 a 2. El duel es jugarà diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 18.30 h, perquè a partir de les 16 h el club llagostenc celebrarà la presentació del futbol base 2017-2018.

Publicitat

Publicitat

Més notícies