Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
San Vicente-Hércules – CD la Concòrdia
Després de l’aturada de la competició el cap de setmana passat, el CD la Concòrdia disputarà demà dissabte la sisena jornada de la Segona Divisió espanyola a la pista de l’últim classificat, el San Vicente-Hércules d’Alacant, que encara no ha puntuat. Les llagostenques ocupen el tercer lloc amb 11 punts i estan a un punt dels dos primers classificats, l’Eixample, primer, i el Xaloc Alacant, segon.

FS Unión Llagostense – Futsal Dante
El Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa la cinquena posició amb 1o punts, a cinc del líder, el Ciutat Granollers. Demà dissabte, a les 17.30 h, el conjunt llagostenc rebrà la visita del Futsal Dante, que és onzè amb cinc punts i que ve de perdre a casa seva contra el Padre Damián Sagrados Corazones per 3 a 7.

FS Unión Llagostense B – Montgat 
El FS Unión Llagostense B reprén la competició després d’ajornar el compromís del cap de setmana passat. Els llagostencs rebran demà dissabte el Montgat, que és tercer amb 12 punts, al CEM El Turó a partir de les 19 h. El conjunt llagostenc ocupa el desè lloc de la Primera Nacional amb set punts.

HANDBOL
HC Vallag – Handbol Ribes
L’Handbol Club Vallag ocupa el desè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb quatre punts. El proper partit de l’equip de Javi Iglesias serà contra l’Handbol Ribes, que és tercer amb nou punts i que ve de guanyar amb comoditat l’Ascó per 44 a 23. El duel tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Esplugues C – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa el vuitè lloc de la Tercera Catalana, grup B, amb cinc punts. El seu proper compromís tindrà lloc a la pista de l’Esplugues C el cap de setmana. El conjunt del Baix Llobregat ocupa el novè lloc amb quatre punts i ve de guanyar el Montgrí per 25 a 27.

Joventut Handbol femení – Ràpid Cornellà
El sènior femení del Joventut Handbol ocupa el quart lloc de la Primera Catalana, al grup A, amb quatre punts i empatat amb l’Ascó-Móra, que és cinquè. El proper duel del sènior femení tindrà lloc diumenge contra el Ràpid Cornellà, que és l’últim classificat sense puntuar. El partit es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

FUTBOL
CE la Llagosta – Premià de Dalt B
El CE la Llagosta ocupa el cinquè lloc al grup 6 de la Quarta Catalana amb deu punts, empatat amb el tercer, l’Alella, i el quart, el Masnou. L’equip d’Elifaz García anirà diumenge al camp del Premià de Dalt B, que és el setè classificat amb vuit punts.

CD Viejas Glorias – Cirera 
El CD Viejas Glorias ocupa el quart lloc de la Segona Divisió, grup Sud, amb 18 punts, tot i que té un partit pendent suspès al camp del Tirol. El proper duel dels llagostencs serà contra el Cirera, que ocupa el sisè lloc amb 13 punts. El partit tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies