Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El Viejas Glorias cau amb el Mataronesa amb polèmica arbitral

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre diumenge contra el Mataronesa per 4 a 1. Els llagostencs van sumar la primera derrota de la temporada a la Segona Divisió, grup Sud, i ara ocupen el quart lloc amb 18 punts, tot i que tenen un partit pendent suspès al camp del Tirol.

L’equip de la nostra localitat va dominar la primera part, però s’hi va trobar amb dues decisions polèmiques que van minvar la seva ambició. Amb el 0 a 0, l’àrbitre no va assenyalar un penal i expulsió en favor del Viejas Glorias quan Cristian marxava tot sol davant del porter. El davanter va rebre una falta i no va poder acabar la jugada. Poc abans del descans, els locals van avançar-se i el 2 a 0 va arribar a la represa en fora de joc. A partir d’aquí, el Viejas Glorias va ser superat pels locals i només Cristian va poder marcar el gol de l’honor (3-1). Els locals van sentenciar amb un quart gol.

El proper duel dels llagostencs serà contra el Cirera, que ocupa el sisè lloc amb 13 punts. El partit tindrà lloc dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies