Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El Vallag perd el quart partit de la temporada a Cardedeu (29-21)

Un dels moments del partit de l’HC Vallag a Cardedeu. Fotografia: Facebook HC Vallag.

El sènior de l’Handbol Club Vallag de la Llagosta va sumar la quarta derrota de la temporada després de perdre dissabte a la pista del Cardedeu per 29 a 21. Els llagostencs ocupen el desè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb quatre punts.

El Vallag va plantar cara al Cardedeu i durant la primera part va arribar a aconseguir una avantatge de tres gols, tot i que al descans ja perdia d’un. La represa de l’equip de la nostra localitat no va ser del tot positiva i els locals ho van saber aprofitar per marxar a l’electrònic i sentenciar el duel.

El proper partit del Vallag serà contra l’Handbol Ribes, que ocupa el tercer lloc amb nou punts i ve de guanyar amb comoditat a l’Ascó per 44 a 23. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies