Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

L’atur s’incrementa en cinc persones al mes d’octubre a la Llagosta

Al mes d’octubre es van registrar a la Llagosta 891 persones en situació d’atur. Això són cinc més que al setembre i deixa la taxa de desocupació en el 13,99%. L’augment de l’atur ha estat generalitzat a tota la comarca. L’increment relatiu a la Llagosta el darrer mes ha estat del 0,56%, mentre que al Vallès Oriental ha estat de l’1,23%.

L’atur femení continua sent més elevat que el masculí. Les dones de la nostra localitat registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) són 529, dues més que al setembre, mentre que homes en són 361, tres més que al mes anterior.

Per sectors econòmics, la situació tampoc ha canviat gaire. El de serveis continua aplegant el major nombre de persones aturades, amb 566, seguit amb molta diferència per l’industrial, amb 175; el de la construcció, amb 80; les persones sense ocupació anterior amb 61; i el sector agrícola, amb 9 persones registrades a l’atur.

Una altra dada destacada del mes d’octubre és el de la durada en situació d’atur. Els dos grups més nombrosos són els que porten més de 24 mesos registrats a l’OTG, amb 261 persones, i els que en porten menys de tres mesos, amb 285.

Al Vallès Oriental, al mes d’octubre l’atur va créixer en 286 persones, arribant a les 23.172, situant-se la taxa de desocupació en el 12,2%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies