Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament estudia com evitar el tancament de l’empresa municipal Gestió de Sòl i Patrimoni

L’Ajuntament de la Llagosta estudia les diferents formes per evitar el tancament de l’empresa pública Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni. Així ho va acordar el Consell d’Administració de la societat, que es va reunir ahir per presentar els comptes auditats de 2016. Com en els anys anteriors, el resultat econòmic de l’empresa és negatiu. En concret, el 2016, Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni va tenir unes pèrdues de 44.146,04 euros.

La situació financera és molt delicada, ja que l’empresa municipal acumula pèrdues des de la seva posada marxa l’any 2012, de 191.208,11 euros. Per això, l’Ajuntament elaborarà una proposta per reequilibrar la situació patrimonial i poder evitar així la dissolució de l’empresa. Ara, s’està fent un estudi de viabilitat que doni les pautes per tal que sigui sostenible econòmicament.

L’empresa Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni gestiona l’Oficina Local d’Habitatge i el Complex Esportiu Municipal El Turó. El govern municipal considera aquests dos serveis de vital importància per a la Llagosta. “Garantim que tots els serveis es mantindran amb la mateixa qualitat que fins ara”, ha dit el vicepresident de Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni i regidor d’Urbanisme, Raúl Valero.

Està previst que el mes de desembre es convoqui la Junta General de la societat, que serà l’òrgan que aprovarà els comptes de 2016 i la proposta de reequilibri de la situació patrimonial o la dissolució definitiva de la societat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies