Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Estefa Jémez, nominada a millor jugadora de futbol sala de Catalunya

Fotografia: FCF

La llagostenca Estefa Jémez ha estat nominada al premi de millor jugadora de futbol sala de Catalunya de la temporada 2016-2017. La Federació Catalana de Futbol (FCF) va publicar les tres nominades de la categoria divendres i lliurarà el guardó el proper 20 de novembre durant la sisena Gala de les Estrelles.

La jugadora de la nostra localitat opta al guardó juntament amb les jugadores de l’AE Esplugues Helena Roig i Berta Velasco. La llagostenca té com a mèrits haver estat una de les jugadores punteres del Femisport Palau de la campanya passada, sent subcampiona del grup 2 de la Segona Divisió estatal i havent disputat la promoció d’ascens a la Primera Divisió. També és una habitual en les convocatòries de la selecció catalana absoluta, participant en diferents partits internacionals.

El període de votacions per escollir la millor jugadora de futbol sala de Catalunya acaba aquest dijous, 9 de novembre, a les 10 h. Tan sols poden votar els clubs mitjançant la Intranet de la pàgina web de la FCF i els federats i federades a través del Portal del Federat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies