Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Doblet de victòries del sènior masculí i femení del Joventut Handbol

El sènior masculí del Joventut Handbol va sumar la segona victòria de la temporada després de guanyar diumenge el Santpedor per 32 a 27. El conjunt que dirigeix Marc Puig ocupa el vuitè lloc de la Tercera Catalana, grup B, amb 5 punts.

L’equip de la nostra localitat va dominar de principi a fi, tot i que va arribar al descans amb un resultat a favor, però obert. A la represa, el Joventut Handbol va aconseguir un avantatge de set gols fins acabar guanyant de cinc.

El proper compromís del sènior masculí tindrà lloc a la pista de l’Esplugues C el cap de setmana. El conjunt del Baix Llobregat ocupa el novè lloc amb quatre punts i ve de guanyar el Montgrí per 25 a 27.

Pel que fa al sènior femení, va imposar-se dissabte contra el Cerdanyola per 27 a 29. Les llagostenques pugen fins al quart lloc de la Primera Catalana, al grup A, amb quatre punts i empatades amb l’Ascó-Móra, que és cinquè. El proper duel del sènior femení tindrà lloc diumenge contra el Ràpid Cornellà, que és l’últim classificat sense puntuar. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 12 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies