El CE la Llagosta suma quatre punts en cinc dies

0
46

El Club Esportiu la Llagosta ha sumat quatre punts en cinc dies. El conjunt de la nostra localitat va disputar dos partits la setmana passada amb victòria a domicili dimecres en el partit ajornat contra el Palau-solità i Plegamans (4-7) i diumenge va empatar a casa contra el Lliçà d’Amunt B (2-2).

Contra el Palau-solità i Plegamans, la Llagosta va ser superior però no va saber controlar el duel. Per banda llagostenca, va marcar tres gols Arnau Sánchez, dos Alberto Joyera i un Raúl Arias i David Bermejo. Pel que fa al duel contra el Lliçà d’Amunt, els visitants van avançar-se a la primera part i no va ser fins a la represa que la Llagosta va capgirar l’electrònic amb els gols d’Arnau Sánchez i Alberto Joyera. Al minut 86, el Lliçà d’Amunt va marcar el definitiu 2 a 2.

La Llagosta ocupa el cinquè lloc al grup 6 de la Quarta Catalana amb deu punts, empatat amb el tercer, l’Alella, i el quart, el Masnou. El proper duel de l’equip d’Elifaz García serà diumenge al camp del Premià de Dalt B, que és el setè classificat amb vuit punts.

Publicitat