Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El CE la Llagosta suma quatre punts en cinc dies

El Club Esportiu la Llagosta ha sumat quatre punts en cinc dies. El conjunt de la nostra localitat va disputar dos partits la setmana passada amb victòria a domicili dimecres en el partit ajornat contra el Palau-solità i Plegamans (4-7) i diumenge va empatar a casa contra el Lliçà d’Amunt B (2-2).

Contra el Palau-solità i Plegamans, la Llagosta va ser superior però no va saber controlar el duel. Per banda llagostenca, va marcar tres gols Arnau Sánchez, dos Alberto Joyera i un Raúl Arias i David Bermejo. Pel que fa al duel contra el Lliçà d’Amunt, els visitants van avançar-se a la primera part i no va ser fins a la represa que la Llagosta va capgirar l’electrònic amb els gols d’Arnau Sánchez i Alberto Joyera. Al minut 86, el Lliçà d’Amunt va marcar el definitiu 2 a 2.

La Llagosta ocupa el cinquè lloc al grup 6 de la Quarta Catalana amb deu punts, empatat amb el tercer, l’Alella, i el quart, el Masnou. El proper duel de l’equip d’Elifaz García serà diumenge al camp del Premià de Dalt B, que és el setè classificat amb vuit punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies