Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia
Descansa.

Tiana – FS Unión Llagostense
El Fútbol Sala Unión Llagostense busca la segona victòria de la temporada. El conjunt de José Manuel Poyato ocupa el setè lloc a la Nacional Catalana amb set punts. Els de la nostra localitat visiten la pista del Tiana, que ocupa el vuitè lloc amb sis punts. El partit tindrà lloc demà dissabte.

FS Unión Llagostense B 
Descansa.

HANDBOL
Cardedeu – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa el vuitè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb quatre punts. El proper partit dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte a la pista Cardedeu, que ocupa el tercer lloc amb vuit punts i ve de guanyar a domicili contra l’Ascó per 20 a 33.

Joventut Handbol masculí – Santpedor
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta és desè al grup B de la Tercera Catalana amb tres punts. L’equip de la nostra localitat ha sumat fins ara una victòria, un empat i tres derrotes. Diumenge, rebrà a partir de les 19 hores la visita del Santpedor, que és el penúltim classificat amb només dos punts.

Joventut Handbol femení – Cerdanyola
El sènior femení del Joventut Handbol és el penúltim classificat al grup A de la Primera Catalana amb només dos punts. L’equip llagostenc ha aconseguit un triomf i, per contra, ha perdut tres partits. La propera jornada, jugarà contra el Cerdanyola, que és antepenúltim amb dos punts. El líder és el Terrassa amb vuit punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 20.30h.

FUTBOL
CE la Llagosta  – Lliçà d’Amunt
El CE la Llagosta rebrà diumenge la visita del penúltim classificat, el Lliçà d’Amunt, que suma un punt. El conjunt de la nostra localitat ocupa la sisena posició al grup 6 de la Quarta Catalana amb nou punts després de cinc jornades, en les quals ha guanyat tres partits i n’ha perdut altres dos. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

Mataronesa – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el segon lloc de la Segona Divisió, grup Sud, amb 18 punts, a un del primer classificat, el Pomar, i encara té un partit pendent de resolució. El proper compromís del Viejas Glorias serà diumenge al camp del Mataronesa, que és quart amb 15 punts després de perdre la jornada passada contra el Clot (2-1).

Publicitat

Publicitat

Més notícies