Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Viejas Glorias venç el Ciutadella per incompareixença del rival

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el partit contra el Ciutadella per incompareixença del rival. El duel s’havia de disputar al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, però el conjunt rival no s’hi va presentar per falta d’efectius. D’aquesta manera, la Federació Veterans Vallès-Maresme dona el partit per guanyat als llagostencs per 3 a 0.

El Viejas Glorias ara ocupa el segon lloc de la Segona Divisió, grup Sud, amb 18 punts, a un del primer classificat, el Pomar, i encara té un partit pendent de resolució. El proper compromís del Viejas Glorias serà diumenge al camp del Mataronesa, que és quart amb 15 punts després de perdre la jornada passada contra el Clot (2-1).

Publicitat

Publicitat

Més notícies