Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Continuen els actes per celebrar la Castanyada a la Llagosta

Avui dimarts, continuen a la Llagosta les activitats preparades amb motiu de la Castanyada. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern posarà a partir de les 19 h una parada de venda de castanyes, moniatos i crispetes a la plaça d’Antoni Baqué. A més, l’entitat organitzarà la projecció d’una pel·lícula familiar.

D’altra banda, la Casa de Andalucía de la Llagosta instal·larà aquesta tarda i nit una paradeta de venda de castanyes. Socis de l’entitat vendran castanyes, a partir de les 19 h i fins la mitjanit, al carrer de Mollet, al costat del Centre Cultural de la Llagosta.

Relats de por a la Biblioteca
Dijous passat, 26 d’octubre, una seixantena de persones van passar per Can Pelegrí per assistir a l’activitat Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca, que van portar a terme les membres del Taller de teatre de la Biblioteca amb l’acompanyament de l’Escola Municipal de Música.

En grups de quinze persones, van recórrer el centre per escoltar el relat que, per primera vegada tenia un fil conductor, que es presentava sota el títol de Lo inevitable, la inquietant història d’una saga familiar.

Els responsables de la Biblioteca de la Llagosta han fet un balanç positiu de l’activitat i han destacat la bona feina feta per les dones que van preparar el guió i la representació durant els mesos de setembre i octubre. Amb els relats de por, finalitza el Taller de teatre, que, durant els propers mesos, es dedicarà a la poesia. El treball que realitzin culminarà el 21 de març, quan se celebra el Dia Mundial de la Poesia, amb un programa especial que emetrà Ràdio la Llagosta. Les persones interessades a participar-hi poden passar per la Biblioteca, situada a la primera planta de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies