Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Castelló
El sènior del CD la Concòrdia ocupa la cinquena posició amb vuit punts, a dos del líder, el Palau. Demà dissabte, les de la nostra localitat rebran la visita del Castelló, que és setè amb set punts. El duel tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó a les 19 h.

FS Unión Llagostense – Betània Patmos
El Fútbol Sala Unión Llagostense se situa en vuitena posició de la Nacional Catalana amb 6 punts, a sis del líder. Demà dissabte, rebrà la visita del Betània Patmos de Barcelona, que és cinquè amb 8 punts i encara no ha perdut cap partit. El partit se celebrarà al Complex Esportiu Municipal El Turó a les 17 h.

FS Unión Llagostense B – Plaza Macael
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el novè lloc de la Primera Nacional amb sis punts, rebrà diumenge el Plaza Macael al Complex Esportiu Municipal El Turó a les 12 h. El Plaza Macael és antepenúltim amb tres punts.

HANDBOL
HC Vallag – Alcarràs
L’Handbol Club Vallag ocupa el penúltim lloc del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts. El proper partit del conjunt llagostenc serà demà a les 19.30 h al Pavelló Antonio García Robledo. En aquesta ocasió, el duel serà contra l’Alcarràs, que és antepenúltim també amb dos punts.

Rubí – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa el vuitè lloc del grup B de la Tercera Catalana amb tres punts. El pròxim compromís dels llagostencs serà aquest cap de setmana a la pista del Rubí, que ve de guanyar el Montgrí per 32 a 36 i ocupa el cinquè lloc amb sis punts.

Terrassa – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol se situa al quart lloc de la Primera Catalana, grup A, empatat amb 2 punts amb el cinquè, Llavaneres-Caldes d’Estrac; el sisè, Cerdanyola; i el setè, Ascó-Móra. El proper partit de les llagostenques serà aquest cap de setmana a la pista del colíder, el Terrassa, que suma sis punts després de guanyar les tres primeres jornades del campionat.

FUTBOL
Vilassar de Dalt – CE la Llagosta 
El CE la Llagosta ocupa el setè lloc al grup 6 de la Quarta Catalana amb sis punts. El pròxim partit del conjunt llagostenc serà al camp del Vilassar de Dalt, que diumenge va perdre contra el Martorelles per 2 a 1.

CD Viejas Glorias – Ciutadella
El CD Viejas Glorias ha baixat fins a la tercera posició de la Segona Divisió Sud amb 15 punts, empatat al segon lloc amb la Mataronesa i a un punt del líder, el Pomar. El proper duel dels llagostencs serà demà dissabte a casa a les 17 hores contra el Ciutadella, que és onzè amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies