Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes d’octubre

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda en sessió ordinària per aprovar dues modificacions de pressupost i debatre sobre una moció presentada per Esquerra Republicana que demana l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural.

El ple començarà a les set de la tarda. La primera modificació pressupostària de crèdit extraordinari i suplement de crèdit servirà per afrontard diferents inversions municipals que s’han d’executar. La segona modificació pressupostària fa referència a transferències de crèdit que es realitzen de manera habitual durant els darrers mesos de l’any per ajustar algunes partides pressupostàries.

La moció que es debatrà al ple d’aquesta tarda és un text presentat pel grup municipal d’Esquerra Republicana en el qual demana el posicionament del Consistori davant l’empresonament dels presidents l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. ERC exigeix l’alliberament immediat dels dos dirigents, que estan a presó des del 16 d’octubre.

El Ple ordinari del mes d’octubre començarà a les set de la tarda i serà retransmès per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies