Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Arriben els relats de por a la Biblioteca per anar ambientant la festa de Tots Sants

La Biblioteca de la Llagosta realitzarà aquest vespre la primera de les activitats que durà a terme aquests dies amb motiu de la festa de la Castanyada. A partir de les 21 h, tindrà lloc la proposta Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca. L’activitat es desenvoluparà amb la participació de les persones que formen part del Taller de contes de la Biblioteca i l’acompanyament de l’Escola Municipal de Música.

Les places per assistir a aquesta activitat són limitades i les invitacions s’han de recollir a la mateixa Biblioteca. El taller de teatre de la Biblioteca ens proposa un itinerari per sales de la Biblioteca i de Can Pelegrí per contemplar Lo inevitable, la inquietant història d’una saga familiar.

Tres guitarristes de l’Escola de Música, Guillem Edo, Àlex Pinaida i Elsa Escoz, amenitzaran l’activitat amb temes populars catalans com el Testament d’Amèlia o el Cant dels Ocells, amb la voluntat de donar un ambient lúgubre i melancòlic.

La Biblioteca de la Llagosta també organitzarà una taller per aprendre a fer teranyines. L’activitat es farà el proper dissabte, 28 d’octubre, a partir de les 12 h, i anirà a càrrec d’Eva Hernández.

Publicitat

Publicitat

Més notícies