Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Primera victòria del sènior femení del Joventut Handbol i empat del masculí

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va deixar escapar diumenge la victòria en el partit contra el Poblenou C. Els llagostencs van arribar al tram final amb una avantatge d’un gol, però els barcelonins van empatar en els darrers moments (32-32). Tot i que el compromís va acabar amb polèmica perquè l’àrbitre va assenyalar el final del partit trenta segons abans del que creien les dues banquetes. “Va ser estrany perquè creiem que encara teníem un darrer atac per intentar desempatar, però l’àrbitre ens va sorprendre xiulant el final amb el darrer gol dels visitants“, explica el tècnic del Joventut Handbol, Marc Puig.

Tot i el final estrany del compromís, l’entrenador admet que no és cap excusa la derrota per la polèmica final arbitral perquè l’equip llagostenc va arribar al descans amb una avantatge de set gols (20-13). A la represa, el Joventut Handbol va patir errades en atac no habituals, mentre que els visitants van estar molt més encertats, una situació que va acabar finalment amb empat.

Amb aquest punt, el Joventut Handbol la Llagosta ocupa el vuitè lloc del grup B de la Tercera Catalana amb tres punts. El pròxim compromís dels llagostencs serà aquest cap de setmana a la pista del Rubí, que ve de guanyar el Montgrí per 32 a 36 i ocupa el cinquè lloc amb sis punts.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar diumenge el seu primer partit de la temporada contra l’Ascó-Móra per 35 a 25. L’equip de la nostra localitat va ser molt superior i va dominar el compromís en tot moment. La victòria dona els dos primers punts a l’equip a la Primera Catalana, grup A, i ja ocupa el quart lloc, empatat amb el cinquè, Llavaneres-Caldes d’Estrac; el sisè, Cerdanyola; i el setè, Ascó-Móra. El proper partit de les llagostenques serà aquest cap de setmana a la pista del colíder, el Terrassa, que suma sis punts després de guanyar les tres primeres jornades del campionat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies