Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El Vallag es veu superat per l’Escola Pia de Granollers (26-31)

El sènior de l’Handbol Club Vallag de la Llagosta no va poder superar l’empenta de l’equip líder del grup A de la Tercera Catalana, l’Escola Pia de Granollers. Els llagostencs van perdre dissabte a la seva pista per 26 a 31 i van encaixar la tercera derrota de la temporada en quatre partits.

El conjunt de Javi Iglesias es va veure superat en els primers compassos per l’equip visitant, que ja va assolir una avantatge de tres o quatre gols. A la mitja part, els granollerins van arribar amb l’electrònic al seu favor (13-16) i van saber gestionar l’avantatge durant la segona part i sense deixar cap opció a l’equip de la nostra localitat.

El Vallag ocupa el penúltim lloc de la classificació amb dos punts. El proper partit del conjunt llagostenc tornarà a ser com a local, dissabte a les 19.30 h al Pavelló Antonio García Robledo. En aquesta ocasió, el duel serà contra l’Alcarràs, que és antepenúltim i també amb dos punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies