Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Se suspèn el partit del Viejas Glorias a Premià de Mar en el minut 30 (1-1)

El partit del Club Deportivo Viejas Glorias al camp del Tirol de Premià de Mar del cap de setmana passat es va suspendre al minut 30 per una polèmica decisió arbitral. El compromís, que havia de començar a les vuit del matí, es va iniciar més tard i, després de mitja hora de joc, l’àrbitre el va suspendre. “Va aprofitar una falta entre dos jugadors,  però de cap manera va suspendre el partit per haver una situació violenta”, aclareix el president del Viejas Glorias, Alonso Rodríguez.

El partit es va suspendre amb un empat (1-1) al marcador. Els dos equips han fet un escrit a la Federació de Veterans Vallès-Maresme per reprendre el compromís. “Creiem que dijous ens dirà alguna cosa la Federació”, explica el president de l’entitat llagostenca.

A l’espera de conèixer la resolució de la Federació, el Viejas Glorias ha baixat fins a la tercera posició de la Segona Divisió Sud amb 15 punts, empatat al segon lloc amb la Mataronesa i a un punt del líder, el Pomar. El proper duel dels llagostencs serà dissabte a casa a les 17 hores contra el Ciutadella, que és onzè amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies