Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El CE la Llagosta perd el primer partit contra l’Atlètic Masnou (0-6)

El Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge el primer partit de la temporada contra l’Atlètic Masnou per 0 a 6. Els llagostencs no es van trobar còmodes al llarg dels 90 minuts de partit i van encaixar una golejada al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

L’equip d’Elifaz García es va quedar sense reacció després de rebre quatre gols abans del descans. A la represa, la banqueta local va arriscar amb un plantejament més ofensiu però només començar la segona part va rebre el cinquè gol. Al tram final, l’àrbitre va assenyal un penal rigorós, que va suposar el sisè gol definitiu.

La Llagosta ocupa el setè lloc al grup 6 de la Quarta Catalana amb sis punts. El pròxim partit del conjunt llagostenc serà al camp del Vilassar de Dalt, que diumenge va perdre contra el Martorelles per 2 a 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies