Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Èxit de visitants a la primera Fira de Tardor organitzada per l’ACIS

Entre 3.000 i 4.000 persones van visitar dissabte la primera Fira de Tardor de la Llagosta, segons els càlculs de l’Associació de Comerciants i Serveis, organitzadora d’aquest esdeveniment. Durant tota la jornada es van desenvolupar diferents activitats, a més de l’exposició de productes de diferents comerços i restaurants de la nostra localitat.

En total, a la primera Fira de Tardor van participar dinou establiments comercials i quatre restaurants. L’activitat es va desenvolupar entre les 12 i les 23 h al Parc Popular, al carrer de l’Estació i al passeig del Pintor Sert.

El president de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, Héctor Gil, considera que el desenvolupament de la primera Fira de Tardor de la Llagosta “ha estat una experiència molt positiva, va ser un èxit”. Gil destaca que “les persones que van venir a la Fira, van venir expressament, no era una zona típica de passeig, amb el que podem parlar d’autèntics visitants de la Fira”.

Durant la Fira es van fer una concentració de cotxes clàssics, actuacions d’animació infantil a càrrec del grup de teatre Tell, jocs tradicionals infantils, un concert de rumba, una desfilada de moda, un espectacle de dansa amb l’Escola de dansa La Room i un altre concert amb el grup musical Mar i Cel.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies