Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Palau – CD la Concòrdia
El sènior del CD la Concòrdia visitarà demà dissabte la pista del segon classificat, el Palau, que suma tres victòries en tres jornades. L’equip de Javier Ruiz ocupa el quart lloc de la Segona Divisió amb set punts i un balanç de dues victòries i un empat.

Ciutat Granollers – FS Unión Llagostense
El Fútbol Sala Unión Llagostense segueix sense conèixer la victòria després de quatre jornades. L’equip de José Manuel Poyato buscarà demà dissabte la primera victòria a la pista del líder, el Ciutat Granollers que suma 12 punts. El conjunt llagostenc és desè amb tres punts.

Alcalà Prat – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el sisè lloc amb sis punts a la Primera Nacional, visitarà el cap de setmana la pista de l’Alcalà Prat, que és penúltim amb tres punts.

HANDBOL
HC Vallag – Escola Pia Granollers
L’Handbol Club Vallag ocupa l’antepenúltim lloc de la Tercera Catalana, grup A, amb dos punts. El proper rival dels llagostencs serà l’Escola Pia Granollers, que és colíder amb sis punts i un ple de victòries. El duel tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Joventut Handbol masculí – Poblenou C
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta, que és setè amb dos punts al grup B de la Tercera Catalana, rebrà la visita del Poblenou C, que és el segon classificat amb sis punts i empatat amb el líder. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Joventut Handbol femení – Ascó-Móra
El sènior femení del Joventut Handbol és cuer després d’haver perdut els dos partits que ha disputat i la propera jornada jugarà a casa contra l’Ascó-Móra, que és cinquè amb dos punts. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.15 h.

FUTBOL
CE la Llagosta – El Masnou
El CE la Llagosta ocupa el cinquè lloc de la Quarta Catalana, grup 6, amb sis punts i està a tres del líder, el Vilassar de Dalt. El proper partit de l’equip de la nostra localitat tindrà lloc diumenge contra el Masnou, que ocupa el sisè lloc amb quatre punts. El duel serà en el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

Tirol – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias segueix líder en solitari del grup Sud de la Segona Divisió de veterans Vallès-Maresme. Els llagostencs defensaran el lideratge en el camp del tercer classificat, el Tirol. El Viejas Glorias suma 15 punts amb un ple de victòries després de cinc jornades, mentre que el Tirol és tercer amb 13 punts. El duel tindrà lloc diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies